perjantai 9. joulukuuta 2016

Music video by Sia : Chandelier

Blogin profiilissa pyydetään katsomaan mistä olen inspiroitunut tänään. Ja tänään se on todellakin tanssista!

Suomalainen Saara Aalto on kilpailijana X Factor UK --ohjelmassa ja viime viikonloppuna hän oli esittänyt laulaja Sian kappaleen Chandelier. Ohjelmaa en ole seurannut enkä katsonut sitä viikonloppunakaan. 

Lehdet kuitenkin kirjoittavat Saaran menestyksestä niin paljon, että menin You Tube -sivuilta katsomaan Saaran esityksen. Hänen esittämänsä kappaleen olen jossain välissä radiosta kuullut, mutta en ole tiennyt sen esittäjää. Tiedän todellakin olevani jäljessä nykymusiikista (tämäkin kappale on julkaistu jo vuonna 2014!) ja kuuntelemalla täyspäiväisesti Radio Suomea voi tällaiset kappaleet mennäkin ohi korvien..  

Mutta siis se kappaleen alkuperäinen musiikkivideo! Aivan mahtavaa ja upeaa tanssia. Videolla tanssii 11-vuotias Maddie Ziegler. Video onkin saanut paljon suosiota sekä katselukertoja You Tube -sivustolla. 

Tyttö käyttää tanssiessa montaa eri tekniikkaa.  Hän tanssii kuin musiikki todella veisi häntä ja kokonaisuus on yhtenäistä, jatkuvaa, taiteellista ja jopa hauskaa. Aivan upeaa!

Nyt kaikki katsomaan tämä hehkuttamani video You Tube -sivustolle!










Pictures are screen shots from the music video.

On my Blog profile it says that you should have a look what inspired me today. Well, today it is definitely dance! 

Unfortunately I am quite 'out' from on the music on these days, so it has took me over 2 years to discover a wonderful music video by Sia : Chandelier

Music video was released on 2014. There is such an amazing dancer. She is Maggie Ziegler and she was only 11-years old when she made the video.

Her dance on a video is so unbelievable wonderful. She dances like the music has really took over her and yet, dance is artistic, complete and fun.  

Please go and watch this video on You Tube!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti