sunnuntai 9. elokuuta 2020

Mökkikesä / Leisure Home on this summer

 Tänä erikoiskeväänä ja -kesänä olen viettänyt paljon aikaa mökillä. Poissa maailman pahuudelta. Siellä voi liiankin helposti olla uutispimennossa ja 'muka tietämätön' viruksen ensimmäisestä ja nyt jo toisesta aallosta.

Olen puuhaillut puutarhassa ja se työhän ei lopu koskaan. Aina on jotain nyppimistä jossain nurkassa. Samalla on kuitenkin kotipihakin pidettävä kunnossa. Reissaan kodin ja mökin väliä, kun sanomalehtikin tulee vielä kotiin. Onneksi matkaa ei ole kuin muutama kilometri.

Tämän vuoden kauniina keväänä keskityttiin liiaksi ulkotöihin ja esimerkiksi veneily jäi liian vähälle. Nyt on jo joko liian tuulista tai sateista. Paattireissua isolla veneellä kyllä vielä unelmoidaan.


Wanhan Villan eteen Rakentaja istutti keväällä rivin myskimalvaa. Ne lähtivät kasvamaan kohisten ja sopivat niin hienosti talon eteen.

Nurmikon lannoitin kaksi kertaa; aikaisin keväällä ja taas heinäkuussa.

Rakentajan onneksi pölyttäjiäkin on ollut sen verran, että saadaan omenasatoa. Hän on meillä se hillomestari.


"Poikkeusaika ei ole kaikille yhtä poikkeuksellista. Kokemus on erilainen eri ihmisille. Se liittyy elämäntilanteeseen ja turvaverkkoihin." 

-Maaret Kallio-

This spring and summer I've spend mostly my time at Leisure Home. In here you can escape the virus and all news about it. 

I'm taking care of the garden (there is always something to do!) and same time home garden. Luckily it's only few kilometers away.

Now when second wave of corona virus is hitting hard, please all, have patient to stay at home and safe. Use protective equipment when needed and stay positive ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti