torstai 20. elokuuta 2020

Isoisoisovanhemmat / Great-great-grandparents

Minun vintti kun on yksi ehtymätön aarreaitta, niin nyt toin sieltä vanhan taulun makuuhuoneen seinään. Kuvassa ovat isoisoisovanhempani äidin puolelta; Frans ja Elsa Elina.


Myös sängynpääty on uusi meille. Tämäkin on löytö Tori.fi palvelusta ja hinta 15euroa. Mietin jo sen maalaamista, että tulisi esiin paremmin voimakkaasta tapetista. Tarvitsee vain löytää juuri oikea väri.


My attic is one treasure trove. You can find almost everything from there. Now I brought down old picture to bedroom wall. Here is my great-great-grandparents on the mother's side.

Bed headboard is something new for us. I bought it from Tori.fi with 15 euros. I'm planning to paint it as soon as I will find the perfect color.

2 kommenttia:

  1. Ihana talo teillä! Ihastuin värimaailmaan ja tilankäyttöön. Joko löytyi väri sängyn päätyyn? Ehkä joku kullalle hohtava ruskea kävisi.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon :) Jo löytyi väri! Oikeasti hohtava ruskea olisi käynyt todella hyvin (ruskea myös yksi lempiväreistäni), mutta nyt mentiin piirun verran räväkämpään suuntaan.. Laitan postausta asiasta lähitulevaisuudessa ♥

    VastaaPoista