tiistai 18. elokuuta 2020

Kodin pienet yksityiskohdat / The little details in decoration

Oletteko koskaan miettineet mitä kaikkia tavaroita kotiin laittaakaan esille? Miksi valitsee juuri ne tavarat sillä kertaa?

Siksi, koska tunteisiinhan ne vaikuttavat. Tässäkin vitriinin päällä on Lontoon modernin taiteen museosta ostettu puunukke. Se muistuttaa minua matkasta, uuden ystävän saamisesta sekä tunnemyrskystä. Ja onhan se vielä kaunis esine. 

 

Upean sohvani päälle on tullut uutta esiteltävää. On Rakentajan hamstraamia lasimaljakoita sekä muutama taulu. Ruusutaulu on isoisoäitini maalaama.


Olohuoneeseen haen kahta erilaista nojatuolia sohvan kaveriksi. Mutta eihän tässä kiire ole, kun on kuitenkin vielä jotain missä istua.

Vitriini on kyllä todella kaunis ja upea löytö Tori.fi sivustolta. Nyplääjätaulu on mummuni vanha ja erittäin tärkeä minulle. Hän oli aikoinaan kielikurssilla nuorena Englannissa ja osti taulun silloin, koska nyplääjä oli itsekin. Tämähän on kopio Johannes Vermeerin (1600-luvulta!) taulusta 'Lacemaker'.


Tuli seinälle muutakin muistoa mummusta. Hänestä on otettu valokuva ikkunan läpi, kun ikkuna on ollut talviaamuna täynnä jääkukkia. Hän on nyplännyt pitsikehyksen kuvaan itse.



Pikkulipaston päällä on Rakentajan pappan puiset  shakkinappulat. Ruusutaulu ja kello ovat kirppikseltä. Posliinikoira on isoisoäitini. 





Makuuhuoneessa kaapin päällä on tauluja. Suuremman julisteen nimi on 'a girl with the blue hair'. Hauska korppilamppu onkin esitelty jo aikaisemmin, sen postauksen löydät täältä.  



Alla olevan piirroksen tilasin netistä, jota sitten itse väritin. Sen viereen sopii niin kauniisti värikästä keräyslasia. Aika hauska asetelma.



Eteisessä roikkuu muutama vintage kassi sekä värjäämäni pikkujakku. 



Have you ever thought why you pick some of your pieces into decoration? And you rearrange those on and on?

It's because of the feeling those will give you.

Everybody enjoy your beautiful Homes ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti