lauantai 10. marraskuuta 2018

Meidän Talo -lehti (4)

Tänään esittelen Meidän Talo -lehden numeron 9/2018.


Nyt on jo kansikuvassa niin upea talo! Näyttää aivan minun paikalta. Tämä on tuo Hurmaava kartano kansiotsikoista.


Sisältö sivulla kerrotaan miten kartanossa asuva perinnemestari sanoo vanhan talon taian olevan sen mittasuhteissa, materiaaleissa ja estetiikassa.


Konstit -osiossa esitellään erilaisia polttimoita. No, kyllä näistä tuo Tapio Wirkkalan 1959 suunnittelema malli heti eniten miellyttää.


Lehdessä on myös ikkunoiden valintaopas. Tässä kuva perinteisen tyylin ikkunoista. Meillä kotona on tuo T-tyyli. Alhaalla oikealla oleva miellyttää silmää ja sopisikin kesähuvilan kuistin ikkunoiksi.


Viimeiseksi kuva rappusista, joissa on nähtävissä erilaisia puuvärejä ja muotoja. Tässä ollaan paljon katseltu portaikkojen malleja Rakentajan veljen kotiin, joten sen vuoksi tämä jäi mieleen.

Meidän Talo -lehteä on nyt käsitelty neljässä postauksessa. Mitä sinulle jäi mieleen? Itse näen, että lehti sopii hyvin myös miehille eikä vain naisille, koska remontti osioissa on vinkkejä ja neuvoja näille meidän Rakentajille

On hämmästyttävää lukea mittavista remonteista, joita ihmiset ovat tehneet. Sen ehkä joskus unohtaa, ettei meidänkään talosta purkamisen jälkeen ollut pystyssä kuin hirsirunko ja ulkoverhoilu.

Lehden hinta on irtomyynnissä 9,90€ ja se ilmestyy kuukausittain.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille   :)    ja lehden lukemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti