perjantai 9. marraskuuta 2018

Meidän Talo -lehti (3)


Numeron 8/2018 kannessa ensimmäiseksi silmät näkevät otsikon Hittitalo Musta laatikko. Olen yhdestä mustasta talosta postannutkin, se löytyy täältä


Meidän Talo -lehdessä on alussa osio, missä ihmiset voivat jakaa remontti onnistumisensa. On ennen ja jälkeen kuvia sekä pari lausetta remontista. Nyt oli joku laittanut saunaansa remontin yhteydessä ison ikkunan, josta on näkymä pellon yli järvelle. Sen täytyy olla hieno.


Kodin muutoksissa esitellään Varkaudessa sijaitseva purkutuomion saanut yleinen sauna, josta on kovalla työllä tehty toimiva koti. 


Talo on täynnä upeita yksityiskohtia, kuten tämä vessan allaskaappi, joka on tehty entisen saunan kiukaasta. Kaariholvaus oli löytynyt purkauksen aikana. Siis aivan mahtava.


Lehdessä on aina muutoksen esittelyn jälkeen Projekti-osio, jossa esitellään remontissa käytettyjä materiaaleja ja niiden valmistajia sekä asiantuntijan vinkit. Tähän taloon vinkit liittyivät betonilattian tekoon.


Sitten on kuva ihanasta puutarhasta. Ensi kesänä olisi tarkoitus mökille alkaa tekemään kohopenkkejä ja voi kun saisi ne tällaisiksi kuin tässä kuvassa. Nämä kohopenkin reunat pidetään siisteinä kanttausraudalla.


Konstit -osiossa esitellään ovenpysäyttäjiä. On hauskoja ja sitten tyylikkäitä.

Tämä on ehdottomasti minun suosikki:


Itsepäinen muuli,  122€ Formverkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti