lauantai 12. joulukuuta 2020

Hyvää Jouluna : Yksinäisille ikäihmisille / Charity target : Lonely elderly people

Moni vanhus viettää jouluaan yksin ja varsinkin näin korona-aikana. Lehdessä kerrottiin kuinka kaupungissani järjestetään kampanja, jossa yksinäisille ikäihmisille toimitetaan joulukukka. Joulukukan mukaan liitetään joulutervehdys ja näitä nyt pyydettiin ihmisiltä; piristävää joulupostia.  

Jouluposti jaetaan niille ikäihmisille, joita lähetys erityisesti ilahduttaisi. Palvelukodeissa ja kotihoidossa on asiakkaita, joilla ei ole omaisia. Hoitajat huolehtivat joulupostin perille menosta ennen aattoa. 

lingonberryhouse, hyvää jouluna, hyväntekeväisyys, charity, Xmas, yksinäisille ikäihmisille, lonely elderly people

Kuinka hienoa, että paikalliset kukkakaupat, hoitajat sekä kaupunkilaiset yhdistetään tälla tavalla joulun alla. On hienoa olla mukana ♥

lingonberryhouse, hyvää jouluna, hyväntekeväisyys, charity, Xmas, yksinäisille ikäihmisille, lonely elderly people

Our local florist's will donate a Christmas flower for lonely elderly people. Nurses will deliver those to them before Christmas eve. 

They were asking citizens to make Christmas mail to be delivered with the flowers. This way citizens are united for Christmas spirit by making charity together. I'm happy to be part of this chain.

I wish you all merry pre-Christmas season. Try to forget about stress and enjoy all colors and tastes of this celebration time.

2 kommenttia:

  1. Todella lämmittävä ja arvokas aloite. Yksinäiset vanhukset tuodaan esille nyt koronan yhteydessä mutta on heitä ollut joka joulu. Muistan kun srk-nuorena 60-luvun alussa kävimme ohjaajien kera jakamassa lahjapaketteja yksinäisille vanhuksille jouluviikolla.

    VastaaPoista
  2. Tänä jouluna todella on tuotu esille apua tarvitsevat ja on hyvin informoitu eri tapoja olla mukana auttamassa. Korona on tietysti vain lisännyt ahdinkoa. Uskon monen löytäneen oman keinon muiden huomioonottamiseen tänä aikana.

    VastaaPoista