keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Hyvää Jouluna : Eläimille / Charity target : Animals

Tänä jouluna meidän joulubudjetti käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Haastankin nyt teidät kaikki laittamaan jotain Hyvää itsellenne parhaiten sopivaan kohteeseen. Yksikin kohde riittää  :)

En tiedä onko se blogin kautta välittynyt, mutta olen suuri eläinten ystävä. Kaikki karvaiset, ja vähemmän karvaisetkin, elukat ovat lähellä sydäntäni. Joten ensimmäinen hyväntekeväisyyskohde oli helppo löytää.

Eläinten Hyväksi ry vastaa löytöeläimistä sekä huostaanotettujen eläinten tilapäisestä hoidosta. Heidän sivuilleen pääset klikkaamalla tästä

Olen nyt korona-aikana käyttänyt Prisman kauppakassipalvelua, jossa ostoskassit nostetaan auton takakonttiin Prisman noutopisteellä. Netissä kauppalistan tekeminen on vaivatonta. Tämä on aivan loistava palvelu, jota aion käyttää jatkossakin!

Klikkailin siis Prismasta vietävää löytöeläinkotiin.

lingonberryhouse, hyvää jouluna, EHY, hyväntekeväisyys, charity

Mukaan tuli koirille ja kissoille kuiva- sekä märkäruokaa. 

En ole aikaisemmin tuolla löytöeläinkodilla käynyt. Paikka sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa. Minut otettiin vastaan todella lämpimästi. Suurin yllätys oli, että minut varsinkin vastaanotti iso musta saksanpaimenkoira. Aivan ihana koira, joka vei kyllä puolet sydämestä ♥ 

EHY:n eläintenhoitaja esitteli minulle paikkoja ja tietysti kaikki sen hetkiset 'asukkaat'. Hänen oman sakemannin lisäksi siellä ei ollut muita koiria. Aikuisia kissoja oli noin 5, kissanpoikasia 1+1+3+5 ja vielä yksi gerbiili (hoitolan oma). Kaikki kissanpennut olivat varattuja.

Siellä ollessa keskityin rapsuttelemaan koiraa niin, että yhtään kuvaa ei tullut otettua, mutta EHY:n sivuilta löysin nämä:

Kuva EHY ry:n sivuilta

Kuva EHY ry:n sivuilta

Tämän oranssin muistan hyvinkin, todella komea ja rauhallinen katti. Olisi ollut Rakentajan lemppari. 

Kaikki nämäkin kuvien kissat ovat jo varattuja, joten hienoa, että koteja löytyy.  

EHY:n toimintaa voi myös tukea ostamalla kannatustuotteita. Siellä on esimerkiksi tällainen laukku, jossa heijastinkangasta. Hyvä näille pimeille keleille.

Kuva EHY ry:n sivuilta

Kiitos paljon EHY:n eläintenhoitajalle järjestämästään tutustumiskäynnista ja varmasti nähdään uudelleen!

Kuva EHY ry:n sivuilta

During this Christmas we'll give all our Xmas budget into charity. Now I challenge all of you to give some Good for your favorite charity target. Even one is always enough.  

My first target was local animal shelter  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti