tiistai 3. marraskuuta 2020

Autotallin muoto alkaa näkymään / You can start to see the shape of the garage

Autotalliprojekti jatkuu. 

Kun kaikki pohjatyöt oli tehty, saatiin päälle sokkeli. Nyt näki jo vähän minkä muotoinen tallista tulisi.

Aluksi näytti siltä, että sokkelin rappaaminen lankeaisi minun tehtäväksi, mutta töihin pääsikin Rakentaja. Minä toimin sitten assistenttina, joka sekin oli kuulemma ihan tärkeä jobi.  

lingonberryhouse, autotalli, asfaltti, garage, building, tarmac, plinth, sokkeli

Yläpihalle tuli myös asfaltti. Kyllä siinä nyt kelpaa autolla kurvailla.

lingonberryhouse, autotalli, asfaltti, garage, building, tarmac, plinth, sokkeli

The plinth plastering was originally planned to done by me but it was Builder who were making it in the end. I was working as an assistant which was quite important task as well  :D

Upper part of the yard got asphalt driveway.

Now you are starting to see the shape of the coming garage. Looks quite big to me! 

lingonberryhouse, autotalli, asfaltti, garage, building, tarmac, plinth, sokkeli

6 kommenttia:

  1. Kivasti näyttää pohjatyöt etenevän. Mekin olemme täällä Helsingin talollamme pohtineet olisiko järkevää asfaltoida autotallin edusta. Onko se millainen materiaali pitää kunnossa/pestä?

    VastaaPoista
  2. Hei. Meillä ei ole vielä vesipistettä autotallin nurkalla, joten pesty asfalttia ei olla vaikka mieli tekisikin. Harjattu vaan. Paljon mäntyjä ympärillä niin on täynnä havunneulasia.

    VastaaPoista
  3. Siisti piha ja autotallista tulee varmasti hieno! Meilläkin on suunnitelmissa uusi autotalli ja olemme pohtineet teräshallin tai puisen vaihtoehdon väliltä. Tuo asfaltti on varmasti myös kätevä valinta.

    VastaaPoista
  4. Tuo on kiva vaihe kun pohjatyöt on valmiina ja näkee millainen rakennuksesta oikein tuleekaan. Tyttärenikin juuri suunnittelee uutta autotallia. He ovat miettineet, että pystyttäisivät teräskaarihallin, johon mahtuisi myös tuleva traktori.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä se talli täyttyy, on minkä kokoinen vaan. Meilläkin katoksen alla paatti ja auto - itse autotallissa kun tuntuu olevan joku tuunausprojekti aina meneillään :D

      Poista