maanantai 19. lokakuuta 2020

Maalla-lehti 10/2020 / Magazine Maalla 10/2020

Siellä se lehtihyllyssä on nyt myynnissä, Maalla-lehden lokakuun numero. 

lingonberryhouse, maalla lehti, magazine, mikko kaaresmaa, laura sychold, home, koti, decoration, sisustus

Viime lehtijutusta meidän kodista on kolme vuotta ja ainakin huonekalut ovat muuttuneet tai ainakin muuttaneet paikkaansa. Keittiökin on uudelleen maalattu.

lingonberryhouse, maalla lehti, magazine, mikko kaaresmaa, laura sychold, home, koti, decoration, sisustus

Kuvat on otettu kesän alussa ja jo nyt on koti muuttunut tuon käynnin jälkeen. Juttu kirjoitettiin etänä eli keskustelimme toimittajan kanssa puhelimessa, koska korona. Mikko Kaaresmaa otti kuvat ja kivoja kuvia taas ottikin. Vaikka lehdessä on neljä aukeamallista tilaa, jäi muutama onnistunut otos julkaisematta.  

Yhtä stressaava tilanne ei ollut kuin viimeksi kotijuttua tehdessä. Se varmasti johtui siitä, että kuvaaja oli jo tuttu ja tiesin mitä odottaa. Mutta kyllä se aina oman jännitysmomentin luo, kun joku vieras tulee katsomaan kotiasi. Varsinkin kameran kanssa.

 

mikko kaaresmaa
Kuva : Mikko Kaaresmaa

Nyt naurattaa, kun katson kuvaa, jossa minulla on villasukat jalassa kauniina kesäpäivänä. Lehtijutussa juurikin kirjoitetaan kuinka kerron kärsineeni ennen remonttia varpaiden palelemisesta, kun talossa joka nurkasta veti. Se ei todellakaan ole enää meillä ongelma lattialämmityksen ja korkkilattioiden asennuksen jälkeen, mutta pidän villasukista. Nämäkin kuvassa olevat ovat todella tärkeät, ihan minulle erikseen tehdyt.

Tämä Maalla-lehti on muuten hyvä. Ihan minun näköisiä koteja ja ihmiset ovat tehneet hyvin suuria remontteja. Käykää hakemassa oma lehti nyt kaupoista  :)  

mikko kaaresmaa
Picture : Mikko Kaaresmaa

There is an article about our home in Finnish decoration magazine Maalla.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti