lauantai 28. huhtikuuta 2018

Unelmien Talo & Koti : Mummolasta unelma-asunto / Our home in interior magazine



Nyt vihdoin julkaistiin viime kesänä tehty juttu meidän kodista. 

Ja vielä Unelmien Talo & Koti -lehdessä, joka on ihan lemppari. Siinä lehdessä esitellään aina värikkäitä ja iloisia koteja.

Valokuvat juttuun otettiin yhdellä kertaa ja toisella kertaa toimittaja tuli tekemään itse juttua. Onneksi valokuvauspäivänä oli aivan ihana ilma. Piha näyttää oikein viherkeitaalta.

Muuten tuollainen jutun teko omasta kodista voi olla hieman stressaavakin tilanne. Itselle tuntemattomat ihmiset tulevat kotiin -sehän on meidän kaikkein yksityisin paikka- ja esimerkiksi siirtelevät tavaroita ympäriinsä. Ymmärrän, että kuvista tehdään vielä 'myyvempiä' ja kauniimpia kuin mitä ehkä todellisuus on, mutta kyllä sen jälkeen on alkanut katsella sisustuslehtiä aivan eri silmin.

Nyt ainakin itseä on alkanut häiritsemään, jos sama esine tai tavara on joka kuvassa, mutta eri huoneissa. Myös huolettomasti heitetyt vaatteet tai pyyhkeet tuolin nojille pistävät silmään. Ehkä sitä vain pitäisi itse alkaa sietämään pientä tavaroiden sekamelskaa.  

Meillä paikkaa vaihtoivat lasivitriini, taulut, matto sekä pienesineet. Kuvat ovat silti kauniita ja koti näyttää meidän kodilta. Paitsi ne vaatteet tuolin nojilla. Niitä meillä ei yleensä näy. 


Lehdessä oli myös muita värikkäitä koteja. Varsinkin tämä vihreä seinä sai iloiseksi.


Ja sitten lehdessä oli ohjeet tilkkupeittoon. Olen halunnut oppia tekemään isoäidin neliön ja joskus olisi kiva saada joku torkkupeitto aikaiseksi. Nyt siihen olisi ohjeet!


Last summer a story was made from our home for interior magazine - and now it is published! Magazine is Unelmien Talo & Koti which is one of my favorites. They usually present colorful and joyful homes.   

It is so funny how much your home has changed in less than one year. New curtains, new carpets, different arrangements on top of the shelves... Sometimes I feel nothing has changed at home but now there is an evidence.

Pictures were very beautiful and luckily weather was sunny on that day. On same magazine was picture of bright green wall and some instructions how to make a nice coverlet. I wonder could I make that? 

2 kommenttia:

  1. Mäkin muuten ajattelin tehdä tämän ohjeen mukaisen torkkupeiton. Olen tehnyt torkkupeittoja kymmenkunta, mutta nyt ajattelin kokeilla niin, että teen pelkästään noita tilkkulappuja. Jos kaipaat virkkaamiseen apua, voin kyllä neuvoa. Mainio kirja on sellainen kuin 200 virkattua ruutua, josta voi valita eri vaikeusasteisia ruutuja.

    VastaaPoista
  2. Hei. Virkkaustaito ei ole periytynyt minulle ollenkaan, joten sinun tarvitsee aloittaa sitten se neuvominen aivan alusta. Olen noita ohjeita joskus katsellutkin, mutta ei niistä oikein saa selvää, jos perustiedot puuttuvat. Tämä tilkkulappu virkkaus pitää kyllä ottaa haltuun joskus! Niin kivoja :)

    VastaaPoista