sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Romulyyli: todellinen kotoilija / One special blog: Romulyyli

Tämän viikon aikana kerroin mitä blogeja seuraan. Näitä blogeja yhdistää valokuvat, joita näissä onkin runsaasti - ja niin taidokkaita otoksia! 

Haluan vielä kertoa yhdestä blogista. Vuonna 2011 Riitta Sinikka aloitti Romulyyli -blogin, jossa hän kuvaa väritäyteistä elämäänsä. Hän on ahkera kirppistelijä, kokkaaja, käsityöihminen sekä puutarhuri. 

Voi sitä väripalettia! Hänen kotinsa on iloinen sekoitus kankaita, tapetteja ja mielenkiintoisia tavaroita. Ihmisenä hänestä saa niin lämpimän kuvan. Se miten hän puhuu miehestään ja on joka kuvassa aina niin nauravainen. Ja mikä ideanikkari! Melkein päivittäin hänellä on jotain uutta mielessä. Hauskoja ompeluksia syntyy mistä kankaan kappaleesta vain. Ihmisen ahkeruus ja mielenkiinto koko elämää kohtaan välittyy suoraan lukijalle.

Blogin pitämisen hän lopetti tammikuussa 2016, 3029:n postauksen jälkeen. Vieläkin, kun tarvitsen kunnon 'värikylpyä', avaan hänen blogin ja huomaan hymyileväni. 


Romulyyli -blogin sivuilta pääsee myös hänen pitämäänsä puutarha -blogiin. Hänen kotipihansa on ihana 'junk style' puutarha. 



Joka perjantai hän leipoi ja kertoi kokeilemistaan resepteistä.


Käykää katsomassa! Tämä blogi tarjoaa täydellistä stressinpoistoa ja pelkkää hyvää mieltä.


There is one more blog what I want to introduce: Romulyyli. Riitta Sinikka started the blog on 2011 and she made 3029 posts in five years. She is posting about Flea Market findings, decorating, cooking, crafts and gardening.

This blog lowers your stress levels and gives a true color splash for your day. Really worth to visit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti