lauantai 3. maaliskuuta 2018

Wanhan Villan keittiö / Kitchen in Old Villa

Viimeksi kerroin keittiön välitilan maalaamisesta Wanhassa Villassa. Se ei mennyt ihan suunnitellusti, mutta tulihan sitäkin sitten koitettua.

Wanhaan Villaan löydettiin keittiö ilmoituksen perusteella. Lähikaupungissa nuori nainen oli uusimassa keittiötään ja halusi päästä eroon vanhasta. Kävimme purkamassa 50 - 60-luvun keittiön pienkerrostalosta. Siinä olikin kova työ, koska kaapit oli seinässä todella isoilla nauloilla kiinni.





Sen jälkeen kaapisto piti hioa ja maalata. Väriksi tuli sama vaaleanharmaa kuin Wanhan Villan puolipaneeleissakin. Leikkuulaudat hiottiin ja niistä tuli kuin uudet.  




Hella oli talossa jo ennestään eikä kaivannut muuta kuin puhdistusta. Tässä on vielä vasemmanpuoleisen kaapin ovi irrallaan sekä taso puuttuu. Oikealle puolelle tiskipöytää tulee myös hyllykkö, jonka päälle saadaan taso.

Hyllyn kannattimet tilasin Finnish design shopista ja Rakentaja teki niihin vanerista hyllylevyt. Vaneri on niin lempimateriaaliani, joten samaa laitetaan sitten pöytätasoihinkin.


We found our kitchen to Old Villa from near by city where young lady wanted to renew her kitchen. Me and Builder dismantled her kitchen. After that cabinets needed to be sanded and painted. 

Paint color is the same as in panel; light grey. Builder made couple of shelf's from the plywood and eventually we'll have countertops from the same material. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti