keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kirpputorilöydöksiä yksi vessallinen / Second hand findings in the toilet

Useasti unohtuu esitellä tänne kirpputoreilta löytyneitä aarteita. Niitä kuitenkin on todella paljon koko kodissa. 

Mutta ihan erityisesti katselin meidän vessaa. Siellä on uutta vain pönttö ja hana. Muut tavarat ovatkin sitten vanhoja. Vessan remontointi esiteltiin blogissa täällä





Yhdeltä kirpputorilta Hämeenlinnasta löytyi pinottavat peltiset säilytysrasiat. Niissä ovat hiusjutut. Vanha käsipeili on viimeisin löytö. Pieni tuikkukippo ruskeilla sydämillä, lasinen hajuvesipullo ja rannerengas ovat kirpparilta. Pieni ruskea lasinen kermanekka topsy-puikoille on mummun vanha. 




Ystävä löysi turkoosit maljakot (Ruotsalaisia) ja itse löysin turkoosin hajuvesipullon.




Kirpparilta ostetussa naulakossa roikkuu Rakentajan äidin vanha hiustenkuivaaja (joka toimii, koska ystävä yksi ilta sillä erehtyi hiuksensa kuivaamaan). Hylly on talon vanhoja peruja. Sen petsasin oranssinsävyiseksi.




Peili on kirpparilta. Allas on löydetty Tori.fi sivustolta.




Lamppu on mummun vanha, johon Rakentaja vaihtoi uudet 'sisukset'. 




Sydäntarrat leikkasin kontaktimuovista piparkakkumuottia apuna käyttäen. Allaskaapin Rakentaja teki ylijääneistä rakennusmateriaaleista.




Istuin sijoitettiin kulmaan. Ovi on vanha.





I was looking at our toilet and realized that most of the things are second hand: from the Flea Markets, inherited or bought from the resale site. Only new things in the toilet are toilet seat and faucet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti